Kemin VPK:n toimitilat


Klikkaa kuva isommaksi.

Kemin VPK:n nykyiset toimitilat valmistuivat vuonna 1972. Talossa on tiloja VPK:lle neljässä eri kerroksessa; alakerrassa on kerhohuone jossa pidetään harjoituksien teoriaosuuksia, kerrosta ylempää löytyy kalustohalli ja ylemmistä kerroksista toimisto sekä kerhohuone jossa pidetään kokouksia ja muita palokunnan tilaisuuksia. Talo on Kemin VPK -säätiön omistuksessa ja talossa on monia vuokralaisia. Kemin VPK vuokraa omia toimitilojaan (yläkerran ja alakerran kerhohuoneet) ulkopuolisten käyttöön, muutoin rakennuksen tilojen vuokrauksesta vastaa Kemin VPK -säätiö.

Kalustohalli
Asemakadun katutasossa sijaitsee kalustohallimme, jossa on tilat autoille, sammutusvarusteille, letkuille ja muille tarvikkeille.

Katso lisää kuvia kalustohallilta

Alakerran kerhohuone

Alakerrassa on kerhohuone, jossa pidetään harjoituksien teoriaosuudet ja pienemmät käytännön harjoitukset. Alakerrasta löytyy lisäksi keittokomero ja saunatilat.

Koulutus- ja saunatiloja vuokrataan myös ulkopuolisten käyttöön. Vuokrausasioissa ota yhteyttä osoitteeseen vpk@keminvpk.fi.

Katso lisää kuvia alakerrasta

Alakerran kerhohuone

Yläkerran kerhohuone on naisosaston kokoontumispaikka. Lisäksi siellä pidetään yleiset kokoukset ja juhlia. Sisäänkäynti on Kauppakadun puoleisesta päädystä. Tilassa on noin 50 pöytäpaikkaa.

Yläkerran tiloja vuokrataan myös ulkopuolisten käyttöön. Vuokrausasioissa ota yhteyttä osoitteeseen vpk@keminvpk.fi.

Katso lisää kuvia yläkerrasta